Foreningshus

I 2021 har H/F Rosen Afd. 5-6 intet foreningshus, der arbejdes på at få et nyt bygget til sæsonen 2022.

Herefter gælder

• Leje af huset 500,00 kr. første dag,
  • 400,00 kr. anden dag,
  • 300,00 kr. pr. følgende dage.
  • Depositum 200,00 kr. betales ved bestilling af huset.

Depositum tilbagebetales fuldt ved afbestilling senest 1 måned før brug, ved senere afbestilling refunderes 100,00 kr.

• Lokalet er til rådighed fra kl. 10.00 på dagen til kl. 09.00 næste dag.
  • Lejen betales når man får udleveret nøglen til huset
  • Nøglen afleveres til Lene i have 69.

Regler for brug af Foreningshuset

• Musik efter kl. 24.00 er ikke tilladt og vinduer og døre skal være lukket kl. 23.00.
  • Mangler eller ødelagte effekter skal erstattes.
  • Der må intet fjernes eller lånes fra huset, når det lejes.
  • Der må ikke sættes tegnestifter, hæfteklammer, søm og lign. i vægge og borde.
  • Borde og stole sættes på samme måde som da man overtog huset, gulve fejes, toiletter rengøres (urinalkumme, wc, håndvaske og gulv).
  • Porcelæn, bestik, kaffemaskiner, termokander, gryder m.m. rengøres og sættes på plads.
  • Skærebrætter i træ stilles adskilt til tørre efter rengøring
  • Komfurer og ovne rengøres.
  • Køleskabe og fryser tømmes og rengøres.
  • Hvis der opsættes flag og lign. i huset og på fællesarealer skal disse fjernes efter arrangementet.
  • Foreningshus
  • Prisen for at leje fælleshuset er 500.- kr. pr. døgn, som inkl. brug af borde og stole, samt brug af køkkenfaciliteter og service.
  • Der betales et depositum på 200.- kr. når fælleshuset reserveres.
  • Inventar og køkkenbestik, m.m. der forefindes i fælleshuset: inventar
  • 4 hvide velour duge a’ 5 meter, kan ved bestilling af huset lejes for 50.- kr
  • Ved anvendelse af huset i kølige perioder kan man leje el-rumvarmere (terrasse varmere) af foreningen for 100.- kr. pr dag, til dækning af udgifter til elektricitet, eller man kan vælge selv at medbringe sin egen gas varmer.

Er du interesseret i at leje fælleshuset, kontakt venligst: leh53@icloud.com